Αρχική Σελίδα

WENZHOU URBAN PACKLINE CO., LTD.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η αστική Co. μηχανημάτων Packline, ΕΠΕ είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της μηχανής συσκευασίας φουσκαλών, κατασκευαστής γεμίζοντας μηχανών καψών κ.λπ. Έχουμε τα έτη ιστορίας παραγωγής της φαρμακευτικής συσκευασίας και του σχετικού εξοπλισμού, και έχουμε διάφορες σχετικές κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες.

 

Η αστική εστίαση στην έρευνα και την ανάπτυξη, και παρέχει τη μηχανή συσκευασίας φουσκαλών, τη μηχανή πλήρωσης καψών, τη γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή πλαστικών φιαλλιδίων, η γεμίζοντας και συσκευάζοντας γραμμή παραγωγής etc.100% ασφάλεια που εγγυάται και ανταποκρίνεται πλήρως cGMP στα πρότυπα.

Προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση της μικρής κλίμακας παραγωγής, αστική παρέχει τους χειρωνακτικούς και ημιαυτόματους εξοπλισμούς εργαστηρίων.

 

Αστικός είναι δεσμευμένος στην αιτία των ανθρώπινων υγειών και της ενίσχυσης στην ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων και του πελάτη. Η αστική ομάδα παρέχει ολόκληρο το σύνολο σχεδίου παραγωγής και συσκευασίας των διαφορετικών φαρμακευτικών ειδών και των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, για τους διαφορετικούς πελάτες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Περίπου αστικός 
Το 2006, η αστικές αρχισμένες κατασκευή και οι πωλήσεις μηχανημάτων συσκευασίας, κατά τη διάρκεια των 7 ετών ανάπτυξης, άρχισαν στην ανεξάρτητη έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις, ανεξάρτητος ανεξάρτητα και έχουν την ανεξάρτητη διαχείριση εξαγωγής.

WENZHOU URBAN PACKLINE CO., LTD. WENZHOU URBAN PACKLINE CO., LTD. WENZHOU URBAN PACKLINE CO., LTD. WENZHOU URBAN PACKLINE CO., LTD. WENZHOU URBAN PACKLINE CO., LTD.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Αστικός

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 3millions-5millions

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας φαρμακευτική μηχανή πλήρωσης καψών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας φαρμακευτική μηχανή πλήρωσης καψών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας φαρμακευτική μηχανή πλήρωσης καψών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας φαρμακευτική μηχανή πλήρωσης καψών για τις πωλήσεις